.•´εïз`•.Musicalsfanclub.•´εïз`•. //CSAK I.EXPLORER!//
Nézőtér
- Szerkesztő: Szandy
- Ne reklámozz!
- Itt kérj elite és top affi cserét! 

 
 
Emelet
 
 

   

   
   
   

   

   


IGÉNYES, SZÉP LAPOK!

NEM 100%, HOGY KIKERÜLSZ!

 
Földszint
http://Homonnay Zsolt
http://Polyák Lilla
http://Ábrahám Gabriella
http://Vastag Csaba
http://Bereczki & Szinetár
http://Kalocsai Zsuzsa
http://Bereczki & Szinetár
http://Bereczki Zoltán
http://Geiger Nikolett Ivett
http://Klippsite
http://Szabó Dávid
 
 
 
Nyilatkozat
Szerkik: zsó, Szandy
Nyitás: 2007.07.03.
Zárás: ???
Téma: Musicalek és színészek 
Ajánlott böng.: Mozilla Firefox

Az oldalon található letöltéseket 24 órán belül törölnöd kell a számítógépedről! Felelősséget nem vállalok értük!

Továbbá tilos a honlap bármilyen anyagának az engedély nélküli másolása!

 
 
V.A.J.

 
 
 
 
Nézők
Indulás: 2007-07-03
 

Hírek a nagyvilágból

Előjáték a Miss Saigonhoz

2011.03.13. 20:22, Szandy
operett.hu

Leonard Bernstein kultikus műve, a West Side Story mellett egy meglepetés musicalgálával örvendeztette meg a soproni MKB Musical Aréna közönségét a Budapesti Operettszínház - felkonferálandó a nyári szabadtéri megaprodukciót, a Miss Saigont.

A ma már kultmusicalnek számító, elnyűhetetlen színpadi produkciót, a West Side Storyt Leonard Bernstein, Arthur Laurents és Stephen Sondheim zseniális szerzőhármasának köszönheti a világ színházrajongó közönsége. A 2011-es Soproni Tavaszi Napokat a Budapesti Operettszínház a Budapesti Tavaszi Fesztivál produkciója alapján készült szcenírozott előadása nyitotta az MKB Musical Arénában március 5-én. A produkció különlegessége volt, hogy a főszerepben két eltérő zenei stílus sztárjait láthatták a nézők: a világsztár szopránénekesnőt, Miklósa Erikát Mariaként és az egyik legismertebb musical-énekest, Dolhai Attilát pedig Tonyként.

Mellettük a Nagymező utcai teátrum több ismert művésze színpadra lépett még: Anitaként Janza Kata, Riffként Kerényi Miklós Máté, Bernardóként Petridisz Hrisztosz volt látható, a narrátor pedig Szabó P. Szilveszter volt, de György-Rózsa Sándor, Karányi Péter, Pirgel Dávid, Sánta László, Szabó Dávid, Baranyai Annamária, Bódi Barbara, Nagy Bea és Réder Nóra is közreműködött - a Budapesti Operettszínház Zenekara, valamint Mármarosi Tünde és Zsíros Gábor (tánc) mellett. Vezényelt: Makláry László.

Bernstein művének örökérvényűségét KERO® drámai rendezése és Tihanyi Ákos látványos koreográfiája támasztotta alá. Az Izzó Vízió csapata pedig egyedi vetítéssel, különböző látványelemekkel színesítette az előadást, melyre a nézőtér teljesen megtelt, több mint 1500-an ültek a sportcsarnokban.

A március 5-i estén a soproni MKB Musical Aréna közönségére egy meglepetés is várt. Felkonferálandó a nyári szuperprodukciót, a Miss Saigont, a West Side Storyban fellépő művészek, valamint vendégként Feke Pál és Vágó Zsuzsi részleteket adtak elő természetesen Schönberg világhírű musicaljéből, valamint a Rómeó és Júliából, az Elisabeth-ből, a Hairből, a Rebeccából, a Mozart!-ból és a Nyomorultakból.

A két férfi főszereplő személye tehát már adott, a többi művészt nyílt meghallgatáson választották ki - a végleges szereposztás hamarosan meghirdetésre kerül. A koprodukciós partnerek soproni és Sopron környéki táncosokra, tánccsoportokra is számítanak statisztaként - a válogatásról a www.mkbarenasopron.hu weboldalon lehet majd tájékozódni.

Előadásonként 5800 nézőt vár Sopronba a Budapesti Operettszínház és az MKB Musical Aréna a nyár legnagyszabásúbb musicalprodukciójára augusztus 19-20-21-én este.

Az előadásokra jegyek 3990 forintos induló áron válthatók a Budapesti Operettszínházban, az MKB Musical Arénában, valamint az Interticket és a Ticketportal országos hálózatában, illetve interneten a www.misssaigon.jegy.hu és a www.misssaigon.ticketportal.hu weboldalakon.

 

MASZK Gálaest sztárokkal az Operettben

2011.03.12. 20:50, Szandy
operett.hu

2011. március 28-án a Budapesti Operettszínházban gyűlik össze a magyar színésztársadalom a MASZK Országos Színészegyesület immár hagyományos jótékonysági gálaestjére.

A színház - amióta csak létezik - erkölcsi intézmény. Nem csak a közönségre, a városra, a világra akarunk hatni, de vigyázunk egymásra is. Sok buta pletyka kering arról, hogy a színésznők (és színészek) hogy bántják egymást. Mi tudjuk, hogy a munkánk figyelmet, törődést, egymás megbecsülését és segítését kívánja. Ezt az estét a szegény vagy öreg - gyakran öreg és szegény - kollégákért szervezi a MASZK Országos Színészegyesület a Budapesti Operettszínházban.

A nagyszabású gála során több mint ötvenen lépnek színpadra - pályakezdőktől a nagy doyenekig, fiatal színészektől a Kossuth-díjas művészekig. Látható-hallható lesz természetesen operett, musical, próza, dráma és kabaré.

Az este folyamán átadásra kerülnek a Gobbi Hilda-, Soós Imre-, Vámos László-, Mensáros László-, az Amphiteatrum- és Hevesi Sándor-díjak, valamint, az elődás szünetében, az előcsarnokban kerül sor a Kiss Manyi, Básti Lajos és Rodolfó bélyegek ünnepélyes kibocsátására, a művészek születésének 100. évfordulója alkalmából.

Az est házigazdája: Piros ildikó és Huszti Péter.
Műsorvezető: Herczeg Adrienn és Kerényi Miklós Máté.

Az est folyamán színpadra lép: Barnák László, Boncsér Gergely, Bordás Barbara, Csémy Balázs, Dunai Tamás, Farkas Dénes, Fehér Anna, Fehér Tibor, Fekete Linda, Felföldi Anikó, Géczy Dorottya, Halas Adelaida, Haumann Péter, Hegedűs D. Géza, Kertész Marcella, Kulka János, Mácsai Pál, Mesterházy Gyula, Nagy Sándor, Oberfrank Pál, Orth Péter, Peller Károly, Szeles József, Szirbik Bernadett, Tompos Kátya, Trill Zsolt, Vágó Zsuzsi, Vörös Edit.

Közreműködik: a Színház- és Filmművészeti Egyetem zenés színész szakának növendékei; a szolnoki Szigligeti Színház Tánckara és a Budapesti Operettszínház Balettkara. Zongorán kísér: Gyarmati
István.

A gálaest rendezője: KERO®.


A jótékonysági előadásra belépők a Budapesti Operettszínház Jegypénztárában, valamint a jegy.operett.hu internetes oldalon válthatók 1200-8000,- forintos áron.

Új dizi

2011.03.11. 21:21, Szandy

Sziiasztok!!
Új dizit hoztam, amiből a fejlécet Szandytól [operettesmusical.gp] kaptam ajándékba! :) Szerintem nagyon szép lett! :)

Vámpír musical a Váci Tavaszi Fesztiválon!

2011.03.06. 09:11, Szandy

A vámpír musicalek mostanában igazán kedveltek, így a Váci Tavaszi Fesztiválon 2011 március 19-én a jól ismert vámpír sztoriból készült musicalt a Drakulát mutatják be!
A Drakula musical őspremierje Budapesten volt és azóta több városban is bemutatták, sőt lovasprodukció is készült belőle!

A különleges magyar musical Pintér Tibor, Molnár László, Vörös Edit, Makrai Pál és Nagy Balázs főszereplésével lesz látható! A darab rendezője Pintér Tibor és Venyige Sándor.

 

 

 

Új kinézet!! :)

2011.02.26. 18:27, Szandy

Sziiasztok!
Meghoztam az új dizit, amiből a fejlécet és a hátteret Szandy [operettesmusical.gp] csinálta! Nekem nagyon-nagyon tetszik, és ezektől a nyári képektől jókedvem lesz, mert imádom a nyarat és Dávidot is! :) Mégegyszer köszi Szandy! (L)

 

 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!