.•´εïз`•.Musicalsfanclub.•´εïз`•. //CSAK I.EXPLORER!//
Nézőtér
- Szerkesztő: Szandy
- Ne reklámozz!
- Itt kérj elite és top affi cserét! 

 
 
Emelet
 
 

   

   
   
   

   

   


IGÉNYES, SZÉP LAPOK!

NEM 100%, HOGY KIKERÜLSZ!

 
Földszint
http://Homonnay Zsolt
http://Polyák Lilla
http://Ábrahám Gabriella
http://Vastag Csaba
http://Bereczki & Szinetár
http://Kalocsai Zsuzsa
http://Bereczki & Szinetár
http://Bereczki Zoltán
http://Geiger Nikolett Ivett
http://Klippsite
http://Szabó Dávid
 
 
 
Nyilatkozat
Szerkik: zsó, Szandy
Nyitás: 2007.07.03.
Zárás: ???
Téma: Musicalek és színészek 
Ajánlott böng.: Mozilla Firefox

Az oldalon található letöltéseket 24 órán belül törölnöd kell a számítógépedről! Felelősséget nem vállalok értük!

Továbbá tilos a honlap bármilyen anyagának az engedély nélküli másolása!

 
 
V.A.J.

 
 
 
 
Nézők
Indulás: 2007-07-03
 

Hírek a nagyvilágból

Broadway plakát, friss

2009.09.14. 20:06, zsó

Végre felkerült az Opi honlapjára a Broadway fesztivál plakátja!


Ezenkívül elindult a honlap belső tartalmának frissítése!
Azt már most megígérhetem, hogy sokkal több minden fog felkerülni! ;)

Broadway fesztivál

2009.09.05. 18:55, zsó

Már egy ideje várok rá, hogy kiírják az Operett honlapján a Broadway fesztivál programját, azonban eddig semmi sem történt... :S Azonban Orsi mégis ráakadt a műsorra a musicalinfon... :)


Péntek (Szeptember 18.)
16:00 A modern kor zenés népszínháza
Részletek a Budapesti Operettszínház nagysikerű operett és musical előadásaiból kivetítőn.

16:30 Operett felsőfokon!
A színház akadémistáinak operett-koncertje népszerű művekből - többek között Lehár Ferenc: A mosoly országa és Ábrahám Pál: Viktória című operettjeiből.

17:00 Szép nyári nap (musical 2 részben) - a BUDAPESTI OPERETTSZÍNHÁZ (Budapest) vendégjátéka
Részletek a színház legutóbbi, nagysikerű nyári bemutatójából.

17:45 Megnyitó

18:00 Operett Hungarikum
2010-ben emlékezünk meg a magyar operett megteremtőjének, Huszka Jenő halálának 50. évfordulójáról, illetve ekkor mutatja be a Budapesti Operettszínház a magyar zenés színpad egyik örökbecsű képviselőjének, Zerkovitz Bélának dalaival Molnár Ferenc A doktor úr című vígjátékát. Részletek hangzanak el a Bob herceg, a Lili bárónő, a Mária főhadnagy című operettekből, illetve a Csókos asszony és A doktor úr című zenés játékokból.

19:00 Sztárok új szerepben
Geszthy Veronika, Homonnay Zsolt, Janza Kata, Mészáros Árpád Zsolt, Nádasi Veronika, Szabó Dávid, Vörös Edit a színház régi sikereinek új beállói.

Szombat (Szeptember 19.)
14:00 Suli musical
Lakner Bácsi Gyermekszínházának előadása

14:30 A színház zenekarából alakult Big Band műsora - Bíró Péter vezetésével

15:00 Dorian Gray és Anna Karenina
A Pesti Broadway Stúdió növendékeinek műsora

16:00 Free Backstage
A Budapesti Operettszínház Musical Együttesének műsora

17:00 Rebecca
Részletek a színház és a Budapesti Tavaszi Fesztivál 2010. márciusi közös nagy musical-bemutatójából.

18:00 Az Operett királynői
Részletek A Csárdáskirálynőből és A Bajadérból, valamint Leo Fall Madame Pompadour című művéből, melyet a színház 2010 áprilisában mutat be koprodukcióban a Szentpétervári Zenés Komédia Színházzal.

19:00 Musical Duett
Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra koncertje

II. forduló

2009.08.30. 21:37, zsó

Bocsi, hogy ilyen sokáig kellett várnotok, de csak most lett meg a 10 jeliző a versenyre! Már le is pontoztam a fejliket, úgyh lehet küldeni a 3 db táblát! Teljesen mind1, hogy ki van rajta, a lényeg, h musical témájú legyen! (A felirata is lehet bármi)

Határidő: szeptember 6.
Küldhetitek e-mailben, vagy rakjátok a be a II.fordulós munkák menübe!

A West Side Story Veszprémben

2009.07.26. 15:08, zsó

A veszprémi nyári fesztivál sokoldalú és gazdag eseménysorozat, mely változatos zenei, irodalmi, tánc-, színház-, film- és képzőművészeti programokat kínál az érdeklődőknek Veszprémben.

A magyarországi bemutató 40. évfordulója alkalmából 2009. július 22-én a Veszprém Arénában tekinthető meg a 2008-as Budapesti Tavaszi Fesztiválon már óriási sikert aratott West Side Story. A ma már kultmusicalnek számító, elnyűhetetlen színpadi produkciót Leonard Bernstein, Arthur Laurents és Stephen Sondheim zseniális szerzőhármasának köszönheti a világ színházrajongó közönsége. A darabot Európában 1958-ban mutatták be Londonban, a West Enden, Magyarországon 1969 óta játsszák.

Az előadás különlegessége, hogy a főszerepben két eltérő zenei stílus sztárjait láthatjuk az operettszínházi A Bajadér után: a világsztár szoprán énekesnőt, Miklósa Erikát és az egyik legismertebb musical énekest, Dolhai Attilát. Szerepel még a produkcióban Janza Kata, Száraz Tamás, Szabó P. Szilveszter, György-Rózsa Sándor, Kerényi Miklós Máté, Pirgel Dávid, Sánta László, Szabó Dávid, Baranyai Annamária, Bódi Barbara, Nagy Éva, Réder Nóra. Közreműködik a Budapesti Operettszínház Zenekara Makláry László vezényletével, valamint Mármarosi Tünde és Zsíros Gábor (tánc).

Bernstein művének örökérvényűségét KERO® drámai rendezése és Tihanyi Ákos látványos koreográfiája támasztja alá. Az Izzó Vízió csapata pedig egyedi vetítéssel, különböző látványelemekkel színesíti az előadást.

Átalakítás

2009.07.26. 15:03, zsó

Egy kicsit gondoltam, átalakítom az oldalt, de ígérem, hogy hamarosan kész leszek vele! :)

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!