.•´εïз`•.Musicalsfanclub.•´εïз`•. //CSAK I.EXPLORER!//
Nézőtér
- Szerkesztő: Szandy
- Ne reklámozz!
- Itt kérj elite és top affi cserét! 

 
 
Emelet
 
 

   

   
   
   

   

   


IGÉNYES, SZÉP LAPOK!

NEM 100%, HOGY KIKERÜLSZ!

 
Földszint
http://Homonnay Zsolt
http://Polyák Lilla
http://Ábrahám Gabriella
http://Vastag Csaba
http://Bereczki & Szinetár
http://Kalocsai Zsuzsa
http://Bereczki & Szinetár
http://Bereczki Zoltán
http://Geiger Nikolett Ivett
http://Klippsite
http://Szabó Dávid
 
 
 
Nyilatkozat
Szerkik: zsó, Szandy
Nyitás: 2007.07.03.
Zárás: ???
Téma: Musicalek és színészek 
Ajánlott böng.: Mozilla Firefox

Az oldalon található letöltéseket 24 órán belül törölnöd kell a számítógépedről! Felelősséget nem vállalok értük!

Továbbá tilos a honlap bármilyen anyagának az engedély nélküli másolása!

 
 
V.A.J.

 
 
 
 
Nézők
Indulás: 2007-07-03
 

Hírek a nagyvilágból

Bereczki Zoltán: „Tudom, sokaknak volt előítélete velem szemben”

2011.03.30. 09:41, Szandy

„Amikor megismertem a feleségemet, ő már sikeres színésznő volt. De a feltételezés, hogy rajta szeretnék felkapaszkodni, nagyon fájt… Aztán megmakacsoltam magam és eldöntöttem, hogy bebizonyítom, ezeknek az embereknek nincs igazuk!” 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon boldognak tűnsz…
Nem véletlenül. Hosszú idő óta most jött először olyan időszak az életemben, amikor nem próbálok színdarabot, és ez azt jelenti, hogy végre sokkal több időm jut a családomra. Próbálom behozni a lemaradást. Például a mai nap a következőképpen néz ki: Dóri elment vásárolni, kicsit kényeztetni magát, mi pedig Zorkával csavargunk. Voltunk a táncóráján, most pedig itt leszünk a játszóházban kifulladásig. Kell ennél jobb program?

Meggyőződésem, hogy sok apuka „jobbat” is el tudna képzelni.
Akkor én renitens vagyok. Persze átlátom, hogy azért egy játszóházban sokkal több az anyuka, mint az apuka, de ez engem egyáltalán nem zavar. Imádok Zorkával bolondozni. Két perc alatt képes vagyok lemenni az ő szintjére, és ha arra kér, én bizony utánamászom mindenhová, ahová csak beférek. Persze abból adódóan, hogy kenyérre vagyok kenve általa, bizony nem könnyű a következetes nevelés, de azért próbálkozom. Nagyon jó vele… Különösen olyan hosszú, feszített tempóban zajló időszak után, amin túl vagyok.

De megvan a gyümölcse. Iszonyú sikeres lettél. És nem csak Dórival együtt. Tudod, hogy értem.
Mondd csak ki nyugodtan! Tisztában vagyok vele, hogy voltak előítéletek velem kapcsolatban annak idején, amikor megismertem a feleségem. Szinetár Dóri már akkor is nagy sztárnak számított, engem pedig még senki sem ismert. De hogy az ő hátán akarnék felmászni… Ez a feltételezés akkor nagyon fájt.

Hogy léptél túl rajta?
Nem törődtem vele és megmakacsoltam magam: igenis bizonyítani fogok. Tudod, talán innen fakad az a kényszer, miszerint számomra mindennél fontosabb, hogy
képes legyek eltartani a családom. Ehhez ragaszkodtam a kapcsolatunk kezdetétől. Szerencsére az idő engem igazolt. Dórim mindig mondta: várom azt a pillanatot, amikor már csak Bereczki Zoli feleségeként fognak emlegetni, őszintén élvezném. Hát, ha ez nem is jött el, annyi biztos, hogy ma már engem is legalább annyi helyre hívnak, mint őt. Kölcsönösen büszkék vagyunk egymás sikereire.

Úgy tudom, a színház mellett a popkarrier mindig nagy álmod volt. De ennek a beteljesülését sem adta túl könnyen a sors…
Annyira nem, hogy bevallom, volt, hogy feladtam. Fiatal voltam, amikor felénekeltem az első lemezem anyagát, és meg is jelent. Csakhogy akkor nem ismertek elegen ahhoz, hogy ez szélesebb körben is elterjedhessen. Noha a szakma a vállamat veregette, hogy jó, amit csinálok, a közönséget nem találta meg a dolog. Ezt akkor kudarcként éltem meg, és jó időre el is temettem a popkarrierrel kapcsolatos álmokat. Jóval később, amikor már „ismert” színész voltam a Budapesti Operettszínház jóvoltából, először az önálló estek, majd a Dórival közös duettlemezek erőt adtak ahhoz, hogy ismét leakasszam a szögről a popzenész énemet. Végül az Ajándék sikere lett az a katalizátor, ami elegendő ihletet adott a Szállj velem! anyagához.

Amit gyakorlatilag nyakra-főre játszanak a rádiók és a MAHASZ-lista elején trónol. Milyen érzés?
Egészen fantasztikus. Ráadásul sok pozitív visszajelzést kapok, ami erőt ad a folytatáshoz. Úgy érzem, hosszú évek kitartó munkája most érett be.

A családoddal sok éve harmonikusan éltek. Annak ellenére, hogy a pároddal mindketten elfoglalt színészek vagytok, két gyereket is neveltek, akik szemmel láthatóan kiegyensúlyozottak, vidámak. Mi a titkotok?
Bármilyen nehéz időszakot élünk is, mindig odafigyelünk egymás lelkére, nem hagyjuk, hogy az adott probléma átlépje azt a határt, amitől kezdve a dolgok már helyrehozhatatlanok. A gyerekek pedig… Kis tükrök. Olyanok, amilyenek mi vagyunk – a kifinomult kis receptoraikkal mindent megéreznek és átveszik a hangulatunkat. Marci már nagyfiú, neki egészen másra van szüksége, mint Zorkának. Noha ő Dóri első házasságából született, saját gyermekemként szeretem, és igyekszem mindenben mellette lenni, amiben csak szüksége van rám. A pici tündérünk pedig… Mindannyiunkat elvarázsol. Az kétségtelen, hogy Zorkával lett teljes az életünk.


 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!