.•´εïз`•.Musicalsfanclub.•´εïз`•. //CSAK I.EXPLORER!//
Nézőtér
- Szerkesztő: Szandy
- Ne reklámozz!
- Itt kérj elite és top affi cserét! 

 
 
Emelet
 
 

   

   
   
   

   

   


IGÉNYES, SZÉP LAPOK!

NEM 100%, HOGY KIKERÜLSZ!

 
Földszint
http://Homonnay Zsolt
http://Polyák Lilla
http://Ábrahám Gabriella
http://Vastag Csaba
http://Bereczki & Szinetár
http://Kalocsai Zsuzsa
http://Bereczki & Szinetár
http://Bereczki Zoltán
http://Geiger Nikolett Ivett
http://Klippsite
http://Szabó Dávid
 
 
 
Nyilatkozat
Szerkik: zsó, Szandy
Nyitás: 2007.07.03.
Zárás: ???
Téma: Musicalek és színészek 
Ajánlott böng.: Mozilla Firefox

Az oldalon található letöltéseket 24 órán belül törölnöd kell a számítógépedről! Felelősséget nem vállalok értük!

Továbbá tilos a honlap bármilyen anyagának az engedély nélküli másolása!

 
 
V.A.J.

 
 
 
 
Nézők
Indulás: 2007-07-03
 

Hírek a nagyvilágból

Meglepetésekkel búcsúzott a Mozart!

2011.05.11. 12:32, Szandy

Extrákkal ajándékozták meg a Mozart! nézőit az alkotók és a szereplők abból az alkalomból, hogy a produkció utolsó előadását játszották május 4-én az Operettszínházban.  

Szomorú, de egyben örömteli eseményeknek lehettek tanúi azok, akik a Lévay-Kunze-musical szerdai előadására jegyet váltottak. Utolsó alkalommal játszani mindig szívfájdító, azonban a szereplők és az alkotók megpróbálták emlékezetessé varázsolni ezt az estét, hiszen számos meglepetéssel készültek a búcsúra.

Az előadás végén, Dolhai Attila és Gellért István meghajlásánál csatlakozott hozzájuk a két műsorvezető: Kerényi Miklós Máté és Peller Anna, akik először színpadra szólították a nyolc év összes gyerek Nannerljét (Czikora Kinga, Czikora Réka, Kántor Kitty, Csifó Dorina, Kardos Eszter, Kovács Dóra, Károly Lili és Rónai Lili), illetve a két édesanyát (Papadimitriu Athina és Nagy Bea).

Majd elindították a zenés tapsrendet, amely alatt az összes eddigi jelen lévő szereplőt behívták, akiket hatalmas ovációval és vastapssal ünnepelt a közönség. Jelen volt: a Budapesti Operettszínház Musical Együttese; Salieri: Kocsis Tamás - az egyetlen szólista, aki minden előadáson játszott, mellette még büszkén elmondhatja ugyanezt Sz. Nagy Ildikó, illetve a Musical Együttesből Szűts Rita és Sárkány Zsolt; Sonnenfeld: Petridisz Hrisztosz; Doktor Messmer: Marik Péter, Jantyik Csaba; a Weber lányok: Ullmann Zsuzsa, Moravszki Enikő, Vörös Edit; Fridolin: Csuha Lajos; Schikaneder: Bereczki Zoltán, Bálint Ádám; Cäcilia Weber: Molnár Piroska, Felföldi Anikó, Sz. Nagy Ildikó; Arco gróf: Dézsy Szabó Gábor, Langer Soma; Nannerl: Kékkovács Mara, Vágó Bernadett; Constanze: Siménfalvy Ágota, Vágó Zsuzsi, Szinetár Dóra; Colloredo: Szabó P. Szilveszter, Németh Attila; Leopold Mozart: Földes Tamás, Pálfalvy Attila; Amadé: Gellért István, Földes Márton, Visnyei József, Rónai Attila, Rónai András; Waldstätten bárónő: Náray Erika, Füredi Nikolett; Wolfgang Amadeus Mozart: Dolhai Attila, Mészáros Árpád Zsolt, Magócs Ottó.

A főigazgató, Kerényi Miklós Gábor köszöntő beszédében elmondta: "Nyolc éve, amikor a Mozart!-ot bemutattuk, egy új időszámítás kezdődött a színházban, hiszen sok szempontból megváltozott az életünk. Sok szép percet szerzett nekünk, minden előadás egyre nagyobb ünnep lett a mi és a közönség számára is. Mindezért köszönettel tartozom az egész színháznak! Nyolc év sok idő, rengeteg élménnyel gazdagodtunk, rögtön a főpróbánk egészen kalandosra sikerült, amikor a középső forgó nem akart fölemelkedni és lemenni. Ez persze utána soha nem fordult többet elő. De említhetném a különféle felkészülési táborokat is, hogy éreztük magunkat Siófokon, ahol a kis Mozart-jelöltünk "terrorizálta" Dolhai Attilát. Mesélhetnék arról is, hogy a felkészülés során az a fránya Práter-dal sehogyan sem akart összeállni, mert olyan nehéz, és szegény Mozartok a lépcsőn föl-le rohangálva gyakorolták, mert azt hallottuk az operaénekesektől, hogy ezzel tudják edzeni a tüdejüket. Meg is lett az eredménye, hiszen ma már könnyedén megy a szám..."

Összegezve, elmondta a főigazgató, hogy azért fontos ez a darab, mert különleges üzenetet küld nekünk a föl nem adásról, a küzdelemről és arról, hogy mindannyiunkban több én munkálkodik, amelyek néha elő-előjönnek. Erről pedig olyan misztikusan és hétköznapian mesél ez a mű, hogy mindenkit megérint.

Kerényi Miklós Gábor köszönetét fejezte ki a kreatív teamnek is, akik nem lehettek jelen: Khell Csörsz díszlettervezőnek, Velich Rita jelmeztervezőnek, Müller Péter Sziámi fordítónak, majd végül színpadra szólította Balassa Krisztián karmestert, Makláry Lászlót, a darab zenei vezetőjét, illetve Lőcsei Jenő koreográfust. A musical rendezője saját beszéde után felkonferálta a következő meglepetést, amely egy film volt a legemlékezetesebb pillanatokból összeállítva a musical történetéből, a szereplőválogatástól kezdve a parádsasvári csapatépítő-tréningen át a müncheni turnéig, beleértve a 100. és a 200. jubileumi előadásokat.

Búcsúajándékként a darab három Constanzéja, Szinetár Dóra, Siménfalvy Ágota és Vágó Zsuzsi énekelte el a Forog a táncot, majd minden kis és nagy Mozart színpadra lépésével felcsendült A zene az vagyok én, melyben kissé felcserélődtek a szerepek, hiszen az időközben nagyra nőtt Amadék nyakukba vették Mészáros Árpád Zsoltot, Dolhai Attilát és Magócs Ottót, melyet a közönség álló vastapssal jutalmazott. Zárásként pedig az összes szereplő elénekelte a Mozart, Mozart című dalt.

Ezen az estén még egy ünnepi eseményre is sor került, Kerényi Miklós Gábor köszöntötte Molnár Piroskát, a darab egyik szereplőjét, abból az alkalomból, hogy a Nemzet Színésze lett!

 

 

Duguláselhárítás Debrecen    *****    Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!